top of page
logo_fi_Leean.png
OUR WORK

MEIDÄN TYÖMME

Suurin osa koulutusalan koulutushankkeista on toteutettu Itä-Euroopassa tai Kiinassa, ja tärkeimmät urakoitsijat ovat EU: n valtuuskunta Pekingissä ja Kiinan kansantasavallan kauppaministeriö (MOFCOM) ja Kiina. EU: n ja Kiinan johtajien kansainvälisen kaupan (CCPIT) koulutusohjelma (2006–2008), jossa LEEAN vastasi menestyksekkäästi avoimien valintamenettelyjen suunnittelusta ja sen toteuttamisesta valittiin noin 500 osallistujaa.


Ennen tätä yksi LEEAN koordinoi lasten ja liikenteen turvallisuuden koulutusohjelman Kiinan kansallisen lastenkeskuksen (CNCC) alaisuudessa, joka liittyi Pekingin All China Naisten Liittoon, jossa LEEAN toteutti 3000 opettajan, lähinnä naispuolisen, koulutusohjelman koordinaattorina 15 maakunnassa Kiinassa vuosina 2001-2005 yhteistyössä ulkoministeriön kanssa Suomessa.


Lisäksi LEEAN on osallistunut EQVET Development with Eastern Partners -ohjelmaan Saksan GIZ GmbH: n alaisuudessa Romaniassa ja Bulgariassa vuosina 2009-2010. Lisäksi LEEAN on osallistunut useisiin muihin markkinointihankkeisiin sekä muihin instituutioiden kehittämishankkeisiin ja maa- ja metsätalousministeriöön Suomessa, jossa LEEAN on järjestänyt ministerikokouksen ja TEAM Finland Business Delegation -järjestön ja koordinoinnin Azerbaidžanissa vuonna 2014.


Maailmanlaajuinen LEEAN-verkosto, joka on rakennettu kaksikymmentä toimintavuotta, sisältää nuoret ja vanhat nuoret tutkijat kaikilla yrittäjyyden aloilla Euroopan unionissa ja sen rajojen yli. Tämä verkko toimii e-mentoriohjelman keskeisenä kohderyhmänä pilotti- ja loppuvaiheessa. Laaja verkosto ja sen tarjoama mahdollinen palaute ovat välttämättömiä tehokkaan yrittäjyyden mentorointiohjelman luomiseksi nuorille tutkijoille tarkoitetulle naisohjelmalle, jotta heitä helpotettaisiin etenkin aloittavilla yrityksillä, mikroyrityksillä ja pk-yrityksillä EU: ssa ja niillä, jotka harjoittavat rajat ylittävää toimintaa riippumatta niiden taloudellisista ongelmista.

ABOUT US

MEISTÄ

Leean Trade Oy on yksityinen monipuolinen, koulutusalan konsultointiyritys, joka on perustettu vuonna 2000 Suomessa. LEEAN on alusta lähtien toiminut kehitys- ja yhteistyön alalla, nimittäin kehitysmaiden koulutusohjelmien perustaminen, koordinointi ja arviointi.

Team High Five

LÖYDÄ MEIDÄT

Pärehöyläntie 3C, 13430, Kanta-Häme, Finland

 

leeantrade@gmail.com


Tel 1: + 358 3 6125270

Tel 2: + 358 44 960 0310

Kiitos lähettämästäsi!

CONTACT
bottom of page